Το Holy Llama είναι ένα creative bakery που έχει ως στόχο να αποκαλύψει στους θαμώνες του τη μαγεία των γεύσεων που κρύβονται στο φυτικό φαγητό, αποφεύγοντας εντελώς τα ζωικά προϊόντα και υποπροϊόντα.

Εριέττα

Η Εριέττα ξεκινάει την κάθε της ημέρα με ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, ενώ οι φούρνοι αποτελούν χρόνια τώρα, το δεύτερό της σπίτι. Ειλικρινής υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ζώων και vegan, πιστεύει πως στον κόσμο του σήμερα, που οι επιλογές μας είναι άφθονες, δεν είναι ηθικό να τρώει κανείς ακόμα ζώα. Επίσης γνωρίζει πως μία plant – based κουζίνα όχι μόνο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις παραδοσιακές συνταγές που έχουμε συνηθίσει, αλλά μας ανοίγει έναν νέο κόσμο γεύσεων που συχνά τις ξεπερνούν σε νοστιμιά.

Κελλίνα

Ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε το project Llama και καθημερινά τρέχει το εγχείρημα με αγάπη, αφοσίωση και δημιουργικότητα. Το μυαλό πίσω από κάθε πρωτοβουλία. Μοιράζεται την αγάπη της για καλό, ποιοτικό και νόστιμο φαγητό, μέσα από τις δημιουργίες του Holy Llama και συνεχώς αναζητά νέους τρόπους κι ευκαιρίες να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στην αγορά σε σχέση με τη vegan διατροφή.

“Holy is here to help you forget all your probllamas”

Κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές – γλυκές και αλμυρές – έρχονται να πιστοποιήσουν πως μία plant-based επιλογή, δεν υστερεί σε τίποτα από τα πιάτα που έχουμε συνηθίσει.